ေကာ္ဖီတစ္ခြက္ျပဳလုပ္ရာမွာ မမွန္ကန္တဲ့အခ်က္အလက္ေတြ

ဒီတစ္ေခါက္မွာေတာ့ ေကာ္ဖီတစ္ခြက္ ဖန္တီးရာမွာ ဘယ္လိုအခ်က္ေလးေတြကို ဂရုစိုက္ျပီး ဖန္တီးမယ္ဆိုရင္ အရသာရွိတဲ့ ေကာ္ဖီေကာင္းေကာင္း ရေစမလဲဆိုတဲ့ အခ်က္ေလးေတြကို ေဖာ္ျပေပးလိုက္တယ္ေနာ္။ ေကာ္ဖီတစ္ခြက္ျပဳလုပ္ရာမွာ မမွန္ကန္တဲ့အခ်က္အလက္ေတြ ေကာ္ဖီကိုမွဳန့္ေနေအာင္ျကိတ္မယ္ဆိုရင္ နဲနဲခ်င္းစီသံုးလို့ရတယ္။ပံုမွန္ေဖ်ာ္ထားတဲ့ေကာ္ဖီထက္ကိို မွန္မွန္ကန္ကန္မေဖ်ာ္ထားတဲ့ေက္ာဖီေတြက အရသာကိုဆိုးရြားေစႏိုင္ပါတယ္။ ေပးထားတဲ့ေကာ္ဖီတိုင္းတာခ်က္ေတြကိုလိုက္ျပီးေကာ္ဖီရဲ့ေကာင္းမြန္ကေျပာင္းသြားပါတယ္; မႈန္႔ေနေအာင္ၾကိတ္ထားတဲ့ေကာ္ဖီက ခါးသက္တဲ့အရသာကိုရရွိေစပါတယ္။ ေစ်းကြက္ေလ့လာသံုးသပ္ခ်က္ေတြအရ-ေကာ္ဖီတစ္ေပါင္ကေန ၁၈၀mlရွိတဲ့ေကာ္ဖီခြက္ေလးဆယ္ထက္ပိုျပီး ရတယ္ဆိုတာကေကာ္ဖီႏွပ္တဲ့ သမိုင္းေျကာင္းတစ္ေလွ်ာက္မွာ မေတြ႔ရပါဘူး။ ဒါေတြအားလံုးကေတာ့ ရုိးရွင္းတဲ့ ဓါတုေဗဒဆိုင္ရာသုံးသပ္ခ်က္ေတြျဖစ္တယ္။ ေကာ္ဖီႏွပ္တဲ့အခ်ိန္မွာ ေကာ္ဖီႏွပ္မည့္ထဲကို ၾကိတ္ထားတဲ့ေကာ္ဖီကိုမွန္ကန္တဲ့ပမာဏ သံုးျပီးႏွပ္ဖို႔ၾကိဳးစားၾကတယ္။ ၾကိတ္ထားတဲ့ေကာ္ဖီေစ့ကိုသံုးျပီးႏွပ္ရာမွာ ေကာ္ဖီနည္းနည္းပဲထြက္လာမယ္ဆိုရင္ သံုးထားတဲ့ေကာ္ဖီနဲ႔တူညီပိုက္ဆံကိုရရွိမွာ မဟုတ္ပါဘူး။ အကယ္၍ အမ်ားၾကီးထည့္လိုက္မယ္ဆိုရင္လည္း ေကာ္ဖီမွဳန့္ေတြကေကာ္ဖီစစ္တဲ့ ဇကာမွာပဲအလဟသက်န္ေနတာေၾကာင့္ ဆီကဲသို့ ခပ္ခ်ြဲခ်ြဲနဲ့ ခါးတဲ့ ေကာ္ဖီအ၇သာကိုပဲရေစပါတယ္။ ဓါတုေဗဒအယူအဆအရေကာ္ဖီတစ္ခြက္ရဲ့ ၁၈ ကေန ၂၂% အထိကအခဲေလးေတြျဖစ္တယ္။ဒါဆိုရင္ ေကာ္ဖီေကာင္းေကာင္းတစ္ခြက္ရေအာင္ ဘယ္လိုႏွပ္မလဲ။လွ်ိဳ႔၀ွက္ခ်က္နည္းေလးကို ေျပာျပရမယ္ ဆိုရင္ေတာ့ ေကာ္ဖီမွဳန့္ စားပြဲတင္ဇြန္း၂ဇြန္းကို ေရ၁၆၀ml ထည့္သင့္ပါတယ္။ Aroma Website ကိုလည္း အလည္အပတ္လာေရာက္ေလ့လာဖို႔ ဖိတ္ေခါ ္ပါတယ္ေနာ္။