ကော်ဖီတစ်ခွက်ပြုလုပ်ရာမှာ မမှန်ကန်တဲ့အချက်အလက်တွေ 0 comments
ဒီတစ်ခေါက်မှာတော့ ကော်ဖီတစ်ခွက် ဖန်တီးရာမှာ ဘယ်လိုအချက်လေးတွေကို ဂရုစိုက်ပြီး ဖန်တီးမယ်ဆိုရင် အရသာရှိတဲ့ ကော်ဖီကောင်းကောင်း ရစေမလဲဆိုတဲ့ အချက်လေးတွေကို ဖော်ပြပေးလိုက်တယ်နော်။ ကော်ဖီတစ်ခွက်ပြုလုပ်ရာမှာ မမှန်ကန်တဲ့အချက်အလက်တွေ ကော်ဖီကိုမှုန့်နေအောင်ကြိတ်မယ်ဆိုရင် နဲနဲချင်းစီသုံးလို့ရတယ်။ပုံမှန်ဖျော်ထားတဲ့ကော်ဖီထက်ကို မှန်မှန်ကန်ကန်မဖျော်ထားတဲ့ကေ်ာဖီတွေက အရသာကိုဆိုးရွားစေနိုင်ပါတယ်။ ပေးထားတဲ့ကော်ဖီတိုင်းတာချက်တွေကိုလိုက်ပြီးကော်ဖီရဲ့ကောင်းမွန်ကပြောင်းသွားပါတယ်; မှုန့်နေအောင်ကြိတ်ထားတဲ့ကော်ဖီက ခါးသက်တဲ့အရသာကိုရရှိစေပါတယ်။ ဈေးကွက်လေ့လာသုံးသပ်ချက်တွေအရ-ကော်ဖီတစ်ပေါင်ကနေ ၁၈၀mlရှိတဲ့ကော်ဖီခွက်လေးဆယ်ထက်ပိုပြီး ရတယ်ဆိုတာကကော်ဖီနှပ်တဲ့ သမိုင်းကြောင်းတစ်လျှောက်မှာ မတွေ့ရပါဘူး။ ...